Op moederdag bereikte het eerste exemplaar van De speelgoedman zijn bestemming. Kijk maar: 

 

winst juryInformeel, gevarieerd en gezellig, dat zijn de juiste woorden voor de online boekpresentatie, tegelijkertijd op Jitsi Meet en Youtube. Roelant de By van Boeken- en Leesclub De Perfecte Buren interviewde Heleen met veel flair en ook de vragen van de online kijkers kwamen aan het bod. Het eerste exemplaar van De speelgoedman werd virtueel uitgereijkt aan de ouders van Heleen. Dat wil zeggen, het boek ging onderweg in een speelgoedauto.zoals ze op een filmpje konden zien. Pas drie dagen laten kwam het aan. 

winst jury

Op Hebban kun je meedoen met de Leesclub van De Speelgoedman. Ben je ook nieuwsgierig en wil je met anderen meepraten over het boek, en er een recensie over delen? Schrijf je dan in voor de Leesclub. Wie weet ben je een van de vijftien gelukkigen. Of sluit voor de gezelligheid aan met een eigen exemplaar. Naar Hebban

 

 

 

Heb je het filmpje al gezien dat Heleen maakte en dat nu de boektrailer voor De speelgoedman is geworden? Een houtje-touwtje filmpje met een duistere ondertoon. Zet wel het geluid aan voor het beste effect. 

Het eerste exemplaar vertrekt gesigneerd en wel naar zijn bestemming in dit filmpje: 

winst jury

Terwijl De speelgoedman naar de drukker is, krijg ik een leuke verrassing, Het CARPA complot is genomineerd voor de Hebban Debuutprijs.Het is de enige thriller op de longlist, en het leuke is dat ik er samen met Rima Orie op sta, net als twee jaar gelden toen we allebei meededen aan een wedstrijd (die zij won; ik won een paar weken later de thrillerwedstrijd). Beide boeken zijn nu genomineerd. 

winst jury

De Speelgoedman komt eraan! Ik ben een heel eind op weg met mijn manuscript. De cover is al ontworpen en binnenkort mogen redacteurs de puntje op de i gaan zetten. Het boek is zelfs al te bestellen! Denk je dan ook aan je lokale boekhandel? Die wil het misschien wel bezorgen.

winst jury

Of ik de verhalen wil jureren voor een Hebban schrijfwedstrijd? Mijn eerste reactie: Graag!
Pas in tweede instantie komt de twijfel. Ik vind het zonder meer leuk om feedback te geven, maar hier gaat het niet om feedback, maar om een mening. Misschien zijn er verhalen bij die helemaal niet mijn smaak zijn, en kan ik dan toch objectief oordelen?

winst jury

Locaties inspireren me. Dat kan een bijzondere locatie zijn, zoals de Maeslantkering, maar ook een tunnel onder een snelweg, een bos, een parkeergarage. Door daar zelf te lopen en al mijn zintuigen te gebruiken, kan ik mijn verhaal versterken, geloofwaardig maken, en mijn personages kleur geven. Dat gaat verder dan het beschrijven van wat er te zien is. 

Joomla templates by a4joomla